Vores udvalgte leverandører

Brands

 

 

   


Astrup Group er et dansk firma, som i tæt samarbejde med deres leverandører designer og producerer kvalitetslegetøj. 

Astrup Group har sit eget brand MaMaMeMo. Dette står for udviklende, sjovt og farverigt legetøj i høj kvalitet med et unikt design - til gavn og glæde for alle legebørn. Legemad i træ som er perfekt til rollelegene.Se hele udvalget af MaMaMeMo legetøj 

  


Dybt inde i hjertet af Jura i Frankrig, mellem byerne Champagnole og Saint-Claude og omgivet af bjerge, søer og skove, har Vilac produceret trælegetøj i Moirans-en-montagne i 100 år.

Vilac legetøj er unikt, det går aldrig af mode og appellerer til alle generationer.Vilac får deres træ fra Jurabjergene. Træet er et magisk materiale; det kan omdannes til et sjippetov, en hund eller... Træ er ikke skadeligt eller ustabilt. Det går ikke i stykker, det bliver bare slidt -  og holder i mange år.

Alle produkter er af høj kvalitet og lever op til EU krav om sikkerhed.


Se udvalg fra Vilac
 

  


Jabadabado er et svensk familieforetagende som begyndte i 1993. De fleste af Jabadabado's produkter er i eget design.

Produkter i glade, varme farver og med meget søde og sjove motiver. Alle farver er testet giftfrie.Jabadabado støtter "Plan". Plan er en international børnerettighedsorganisation som samarbejder for og med de mest udsatte børn i verden.Se udvalg fra Jabadabado


 

 


Forlaget BOLDEN "Målet med BOLDENs udgivelser er, at børnene får mere end bare læsestof - de skal have vækket deres nysgerrighed og have en oplevelse, både ved selvstændig læsning og/eller sammen med deres voksne. Leg, indlæring, hygge og inspiration er nogle af nøgleordene bag udgivelserne, og det gælder både for slutbrugerne og skaberne." - sådan skriver "Bolden"."Produkternes udformning spiller en stor rolle. Skønne farver, flotte illustrationer, lækker indpakning, ekstra tilbehør og sjove gimmicks virker indbydende og gør leg, læsning og indlæring til en god oplevelse! At beskæftige sig med bøger er sjovt - uanset om du er barnet, den voksne, der læser højt eller os der står bag Forlaget BOLDEN. Når man godt kan lide det, man beskæftiger sig med, bliver resultatet meget bedre. Derfor skal vores bøger give glæde, inspiration og sjov til alle de personer, der får bøgerne i hånden, ligefra idémageren, tegneren, bogholderen og til barnet, der forhåbentlig insisterer på at læse, synge eller lege med bogen mange mange gange."Se de dejlige bøger fra forlaget Bolden


 

 


Teddykompaniet laver lækre og bløde tøjdyr til børn. De er eksperter - har gjort det i 20 år. Teddykompaniet hører hjemme i Båstad i Sverige. Her bli'r der designet kaniner, giraffer, hunde mm. Skønne nusseklude, sovedyr... Alle bamser og tøjdyr er naturligvis CE godkendt.

Blandt varerne fra Teddykompaniet kan du altid finde en sød barselsgave.

Se alle varer her. 

 


Woodtoy er et lille firma, der sælger legetøj engros. Produkterne er lavet af stof og træ, er af høj kvalitet og lavet med stort hensyn til miljøet. Woodtoy har valgt deres samarbejdspartnere ud fra denne overbevisning og mener, at alle deres leverandører lever op til denne.

Woodtoy's legetøj er lavet, så der gives mulighed for at lære en masse om farver, former, lyde og meget andet. Det gi'r mulighed for leg sammen med andre, både forældre og børn. Leg, læring, aktivitet, kreativitet og miljøhensyn.Alle Woodtoys produkter er selvfølgelig CE mærket, hvilket betyder, at samtlige produkter har gennemgået og opnået godkendelse i tre forskellige test, som kaldes EN 71 standarder. Disse test bliver lavet for at opnå en sikkerhed for, at legetøjet ikke er til fare for de børn, som leger med det.

Brudstyrke: Her bliver hver enkelt stykke legetøj "tabt" fra forskellige højder for at sikre, at der ved brud ikke opstår splinter og skarpe kanter, der kan være farlige for børn. Det betyder ikke, at legetøjet ikke kan gå i stykker ved at smide med det.

Brandbarhed: Her bliver legetøjet testet for brandhastighed, så børn kan nå at slippe legetøjet og komme lidt væk inden det hele futter af i hænderne. Det betyder ikke, at legetøjet ikke kan brænde.

Kemisk test: Her bliver hvert enkelt delelement i legetøjet testet for alle de kemiske stoffer, der ikke må optræde i legetøj i dag. Det vil sige, at alt lim, maling, søm, skruer, og hvad man ellers kan komme i tanke om, er testet for talater og andet kemi. Når alle deleelementer er testet og godkendt, bliver det endelige produkt også godkendt.I tralaleg.dk forhandler vi produkter med brandet Wonderworld 

Se alle produkter.


 

 

 

 


GIRAFPRODUKTER er et dansk firma, som designer, producerer og markedsfører lege-lære-produkter til før-skole-børn fra 2 års alderen og skolebørn op til 10-12 års alderen.

Alle girafprodukter er sjove at lege med, flotte at se på og så er de lærerige. De vækker nysgerrighed, og inviterer til leg.

Produkterne er designet med en kombination af sjove tegninger og grundlæggende elementer som bogstaver og tal. Udgangspunktet er erfaringerne med, at børn motiveres til at søge viden gennem leg. Barnet er ivrigt efter at lære legen og bliver stillet overfor nye udfordringer hele tiden.

Produkterne er udviklet til at underholde barnet og gennem legen at lære barnet elementære færdigheder. Design og indhold inviterer til dialog og leg med andre børn. 

De indbyggede opgaver supplerer børnenes færdigheder fra børnehave og skole. Girafprodukter er udarbejdet i samarbejde med småbørns-lærere og undervisere og er testet i børnehaver og skoleklasser.

I tralaleg.dk finder du dækkeservietter, abc bog og abc spil.Se udvalg fra Girafprodukter

 

 
Krea legetøj og spil - er produkter med kvalitet. Produkter som kan bruges i mange år. I tralaleg.dk finder du bolde, faldskærm, puslespil mm. F.eks Bamse og Kylling puslespil, og spil med Hr. Skæg.


 

 

 

 

 

Magni "Siden 2001 har Magni udviklet en filosofi, der er baseret på en holistisk tilgang til begrebet kvalitet.

Ved at være til stede under alle faser; fra koncept- og produktudvikling til produktion, markedsføring og salg, ønsker vi, at levere en samlet kvalitetsoplevelse til vore kunder og slutbrugere.


Vores målsætning er derfor altid at have et bredt sortiment, og at tilbyde kvalitetsprodukter, der til fulde opfylder krav til sikkerhed og holdbarhed." Se udvalg herDerudover forhandler vi lækre produkter fra GOKI - som er et tysk firma. De skriver sådan: "Uden fantasi, ville legetøj til børn ikke være det samme.Vores formål er at stimulere børns fantasi til spændende og innovativ leg, og at levere produkter, som de kan udfolde sine idéer med."


Vi forhandler bl.a. fødselsdagstog i træ, uroer i træ, knagerækker, puslespil mm. Se udvalg

 

 

Goki
 

  


Trommus trommer til børn bli'r lavet i Danmark. Trommerne er med naturskind, solide, og med en god lyd. Til trommerne fås trommekøller designet specielt til Trommus trommerne. 

Se udvalg her

 


New Classic Toys er et familie foretagende fra Holland.

Det kan være svært at finde musikinstrumenter til børn - med kvalitet. Det har vi fundet her. En god kombination af leg og musik.


New Classic Toys´s firma filisofi: Alle børn bør have muligheden for at spille musik, lege med klodser, og lege rollelege.

Alle produkter lever selvfølgelig op til EU standarderne.

Vi har f.eks guitarer, klodser i træ, legemad i træ, og andet godt trælegetøj.
 

 


Le Toy Van udvikler, designer og producerer håndmalet trælegetøj i top kvalitet. Der lægges stor vægt på et klassisk design og det betyder at legetøjet har en lang levetid. 

I tralaleg.dk finder du puttekasser, legemad, biler...Se udvalg af Le Toy Van trælegetøj 

 


Spielstabiel - Tysk legetøjsproducent. Spielstabil er kendt for legetøj i høj kvalitet til stranden og sandkassen. Produkterne er designet og produceret i Tyskland - i plastmaterialer som er godkendt til fødevarer. Produkterne har 10 års brudgaranti.Se udvalg fra Spielstabil